MEDIUM

Jag har insett att jag har under de senaste åren träffat en del medium. Jag trodde att det typ bara var mina vänner som läste den här sidan (skratt) men har nu fått en del mail från läsare som undrat om de medium jag träffat. Jag tänkte därför att jag kunde göra en sammanställning och liten recension om de jag träffat så kanske det kan hjälpa dig om du är nyfiken på att träffa någon. (detta är under arbete och jag lovar att uppdatera löpande)

Jag har träffat tre av de fyra medium som jobbar på Regnbågen i Haga i Göteborg. Jag upplever alla tre som mycket seriösa och kompetenta och det är en mysig atmosfär att träffas i. Ni kan läsa mer om dem på Regnbågens hemsida och även få kontaktuppgifter där. 

Det första medium jag träffat var Helena-Magdalena Iverkans-Nätt (se bild nedan) hon jobbar mycket med attraktionslagen, astrologi, poddar, böcker, kurser och föreläsningar etc. Nu var det drygt 3 år sedan jag träffade henne så minns inte riktigt allt hon sa men vet att jag tyckte vid tillfället att det mesta stämde in. Jag hade precis flyttat in i mitt nuvarande hus och hon nämnde en utbyggnad som jag viftade bort. Nu några år senare kom jag på när vi fick bygglov för utbyggnad var exakt vad hon sagt några år tidigare. Jag träffade Helena två gånger och mycket handlade (mitt-i-prick) om min personlighet och sedan framöver i min karriär och kärlek som hittills stämt delvis (allt är ju inte upplevt ännu).

Susanne Swantesson var det enda medium som erbjöd mig att spela in sessionen, vilket jag verkligen ångrar nu att jag inte gjorde! Hon tittade nog inte på mig en enda gång utan hade fokus vid sidan och ovanför mig. Enligt Mediumpodden  med Vivi Linde och Camilla Elving så är det ett bra tecken då man inte läser av kroppsspråk utan bara kanalen eller vad man nu kallar det. Rekommenderar verkligen er att lyssna på podden, framförallt avsnittet om Karmalagen. Jag minns faktiskt inte så mycket av vad Susanne sa heller! Om ni inte får spela in mediumen ni träffar så rekommenderar jag att ni skriver anteckningar under eller/och efter. Man glömmer så fort men i princip förutom vissa detaljer så har de flesta medium siat mig ungefär lika - främst fokus på en strålande fortsatt företagarkarriär och fortsatt andlig utveckling. 

En kompis berättade att hon också varit hos Susanne som gav en fantastisk avläsning mitt i prick. Det känns som att Susanne har god kontakt med andra sidan och har en väldigt fin kanal. 

I efterhand, juli och juni 2020 så har jag haft 3 terapisessioner med Susanne då hon även är samtalsterapeut, parterapeut och utbildad sexolog. Hon har hjälpt mig med att finna ett högre syfte i min separation som jag nu går igenom och att finna en styrka i mig själv. Hon har även lagt tarot i hur det skulle se ut om jag stannar i min relation vs om jag lämnar. 

I april 2021 så har jag nu lämnat relationen och träffat Susanne flera gånger, jag har även nu börjat spela in för att minnas. Hon besitter en stark gåva och har hjälpt mig oerhört mycket. Även att se separationen från ett högre syfte och från bådas sidor. 


Marlene Eckerlöw kände direkt av min avlidne bror vilket jag blev oerhört rörd över. Jag sörjer honom såklart fortfarande oerhört djupt och även om jag vet och hoppas att han finns där så söker jag bevis hela tiden. Antagligen ett av sätten för mig att hantera hans död. Sedan tyckte jag att hon spårade ur en del, hon var lite inne på konspirationsteorier, kangenvatten (eller livsvatten / joniserat vatten) som hennes partner sålde dyrt osv. så andra halvtimmen kändes rätt så bortkastad. Ett par år senare, i oktober 2019 träffade jag henne igen. Nu har Regnbågen i Haga blivit mycket populärt och svårt att få tider och hon var den enda som hade tid så jag träffade henne igen. Denna gången kändes det som ett helt annat medium än den jag träffade för några år sedan - hon var lyckligare i livet (glömmer inte det Tolle sa - ett medium är en kanal som alla andra även de påverkas ibland av sitt egna liv) och hade väldigt mycket bra tankar att ge mig. Personligen använder jag som sagt medium som terapi, det är svårt som spirituell att gå till en vanlig terapeut utan ett holistiskt perspektiv. 

Jag har ju även varit på två st Livsstilsmässor i Excercishuset i Göteborg där jag suttit i korta sittningar med medium som jag redan skrivit om, men en kort sammanfattning: 

Jag provade på healing av Adam Gil Lazaro vilket var en helt fantastisk känsla, det kändes som att kärlek strömmade in i hela kroppen och jag kände mig helt underbart lycklig och tillfreds. Han kör även kurser och distanshealing osv. 

Uppdatering från november 2020 var jag på en kvällshealing/meditation som han höll i GBG. Nu var det en helt annan Adam jag mötte, han var väldigt rolig, smart och kunnig men jag upplever att han tappat en del av sin gnista. Kan bero lite kanske på just den kvällen, eventet hölls i en trång lägenhet, det var mitt i Corona, det var en hel del deltagare som hellre ville lyssna på sin egna röst utan kapacitet att ta in nya insikter. 

2017

Catarina Degerstam som hade kontakt med andevärlden sa att det är min brors själ som kommer att återfödas i min mage, men antagligen som en liten flicka (det blev en flicka!). Hon sa att Marcus (bror) var uppe med mormor i himlen och att han hade kommit fel i sitt förra liv. Det kändes ändå äkta när hon pratade och hon beskrev bror och mormor på rätt sätt, även hur bror gick bort. Jag pendlade för ett tag sedan gällande om det var min brors själ i min dotter, men den sa nej då. Det känns inte heller så. 

Eleonor Lysell pratade mer om min själ och tidigare liv. Hon sa att jag hade en mycket vacker själ och en mjuk och god aura. Att jag nu under några år kommer att bygga upp företag etc. för att senare om ca 10 år gå vidare till mer humanitära uppgifter, precis så sa även mitt medium på Regnbågen i Haga, Susanne Swantesson. Kändes skönt att höra. Jag har undrat ett tag om jag är självisk som vill bygga upp en ekonomisk trygghet, men Eleonor sa att det är inget ont i det (det vet jag ju... men ändå skönt att höra det från annat håll). 

2018

Jag gjorde en aurafotografering hos Palli Jónson och hans fru Johanna Brahe. Palli har tydligen sedan han var liten sett och arbetat med andevärlden. Palli blev väldigt förvånad när han läste av mig, han sa att detta är första gången sedan sig själv som han såg Ärkeängeln Mikael stå bakom mig med ett stort blått ljus. Han sa att jag är väldigt andlig och spirituell och att jag skulle prata med Ärkeängeln hela tiden så kommer jag att se honom så småningom antingen i meditation eller i mina drömmar om jag förstått rätt. Han sa att jag var extremt kreativ, står inför en stor förändring i mitt liv och är väldigt medial. 

Jag träffade även Maria Teresa Riquelme , henne var det riv i minst sagt :) Hon sa också att jag står inför en extrem förändring, jobb, jobb, jobb och jobb och en massor med resor. Hon sa att det kommer att gå extremt bra för mig företagsmässigt och kommande 10 år så blir det mycket byggande. Sedan så hade jag ju en tjejmiddag för ett par månader sedan där jag bjöd in henne att ge tjejerna privata läsningar samt ett litet föredrag för oss. Där gick det dock lite överstyr kan jag tycka - jag trodde det var "förbjudet" med att sia sjukdomar och mörker, men ett par tjejer fick lite mörka läsningar och blev rädda. Det var även en hel del fokus på sex, att vi borde ligga med våra män mer. Det stämmer väl dock måste jag erkänna - Lusten efter två små barn är väl inte på topp hela tiden...  MEN jag hade 11 tjejer hos mig varav 10 ville ha avläsningar, 9 av dem har stämt. 

Jag har även ringt två medium, en på inrådan av min goda vän vars mamma har henne som "go-to-medium" och har förutspått otroliga händelser som senare förverkligats. Hon hette Mariana Larsson-Sjöberg, hon verkar inte ha någon hemsida men hittade en artikel om henne här . Hon talade mycket om min "duktig flicka" syndrom som jag själv aldrig ansett att jag har då jag varit extrem stökig med killar och mycket party. Men kanske insett att i andra delar av mitt liv såsom relationen till mig själv och hur jag vill att mitt liv, hem och jobb ska vara och se ut så stämmer det nog bra. Sedan talade även hon mycket om jobb, jobb, jobb och min karriär. Jag har för mig att man skulle ringa någon Ylva (0144-31819) först för att boka tid, Marianas nummer är 0704 901489 - men ring inte detta nummer utan Marianas tillåtelse - skicka sms!!

Den andre jag ringde är aktiv i en grupp på Facebook och heter Inga Hedman  hon skrev specifikt att hon kunde få kontakt med de döda så jag ringde henne 15 min för att se om hon kunde få tag på min bror. Detta var precis innan julen 2018 och hon beskrev honom ganska bra och sa att han kommer att göra något med ett ljus om jag är uppmärksam. När jag var hos en mamma på playdate så hade de ett släckt led ljus i trappan som tändes och släcktes när jag gick ner... vet inte om det var det men skulle kunna vara. Vet inte vad magkänslan sa om henne. Medium säger att det inte spelar roll om man inte träffas (alltså att det funkar lika bra på telefon) men jag har lite svårt för den kontakten. 

Jag var hos en fantastisk kvinna i Göteborg som hette Elisabeth Olsson i april 2019, hennes företag Art of Being (och hon) sysslar bland annat med reiki, hypnos, KBT, parterapi, massage, healing, kinesiologi  etc. Jag fick var där 1,5 timme och fick en massage och healing. Helt ärligt så var det dittills den mest magiska upplevelse jag någonsin varit med om. Efter halva healingen var det som att jag låg och vaggade i Källan. Det var en helt fantastisk upplevelse. Jag kunde känna hur hon plockade ur dålig energi ur mig. Efteråt var jag alldeles salig, fylld av kärlek och energi. Vilken tacksamhet jag känner gentemot Elisabeth och vilken gåva hon besitter! Rekommenderas verkligen!! Var även på regressionsterapi hos henne, men då hamnade jag återigen i källan - var helt underbart <3 !

2020

Det finns en massa forum på Facebook med medium etc. En kvinna som jag rådfrågat (och skrivit om tidigare) heter Karin Westerberg och gav mig följande vägledning i veckan: 

"Hej fina du Här kommer din vägledning, men först ett par ord om hur du ska ta till dig en vägledning för att få ut det mesta av den.
Vi styr ju alla våra egna liv och öden (vad som skall hända), och jag kan enbart berätta om eventuella vägar du kan välja på, råd som du bör beakta och ta på allvar, mål som ligger framför dig och sedan måste du själv ta steget mot dessa. Det är din fria vilja - inte min. Och jag tänker inte heller tala om för dig vad du måste göra eller bör göra. Det är din resa som du måste leva och känna hur du vill ha det.
Man får till sig i form av budskap och vägledning det som man behöver ha med sig inom den närmaste framtiden, en del saker är personliga som bara du själv kan bekräfta och en del saker kan vara råd och stöd i olika livssituationer, som kommer ifrån dina anhöriga på den "andra sidan" eller från din guide eller skyddsängel t ex. Man får inte nästa veckas "lottorad" eller "framtiden spådd" , utan du får det som är det högsta, bästa för dig själv och ditt "högre jag" just nu.
En vägledning är så mycket mer än bara vägledning, man kan säga att det är en slags "aha"- upplevelse många gånger. För många gånger så kommer det upp saker som man kan relatera till men som man kanske inte tagit på så stort allvar på sin väg i livet eller saker som man t o m har glömt av. Men som man börjar fundera på om någon annan tar upp det igen i t ex en vägledning. Oftast får man även till sig saker som man redan vet inom sig (via sin intuition), men som man aldrig sagt till någon, dessa saker är en bekräftelse som du får av "den andra sidan" för att du ska kunna relatera till det som kommer i en eventuell vägledning och för att du helt enkelt skall kunna ta till dig vägledningen, på ett bra sätt.
Här kommer din vägledning
Det jag får in när jag lägger dina kort är att att du är en stark kvinna med fötterna på jorden även när det kan skaka ovanifrån. Du är stadig inombords även om du ibland har lite tvivel på livet. Jag ser också att du är en kvinna med ett framgångsrikt egenföretagande. Jag ser att du har stora visioner och att du vill klättra inom din karriär. Jag ser också att du har ett självförtroende och en visdom som har betalat sig. Du har gjort ett väldigt bra arbete och det har förberett för den här tiden i ditt liv. Det känns som att det är möjligt för dig att ta det lite lugnt och att kunna njuta av det du ändå har åstadkommit i ditt liv såhär långt. Du har ändå kunnat göra det som du har drömt om. Jag ser också att du sätter värde på ditt eget sällskap och jag ser att du söker en djupare mening i livet och att du ibland går inåt för inspiration i dig själv.
Jag kan också se en längtan efter att försöka njuta av tiden med andra människor. Jag kan se att du har väldigt mycket att ge i dina känslor vare sig det är till familjen, till vännerna eller till de runt omkring dig. Du tar verkligen itu med dina utmaningar med förståelse och värme men du har också ett fint förtroende och idérikedom inom dig. Jag ser att du är någon som har fötterna på jorden och som njuter av vackra saker i naturen. Jag ser också att du älskar när din familj är hel och fullbordad. Jag ser också att du är varm, kreativ och du är intelligent och skicklig på att effektivt lösa problem. Även om du skulle vilja bli ännu bättre på detta, så ser jag att du ändå klarar av dina dagliga utmaningar.
När jag läser av din bilder så kan jag se som en liten slags sorg som ligger bakom dina ögon. Jag kan se att minnen från din personliga historia eller barndom har återuppstått av en anledning. Det kan även ha med känslor eller familjeliv att göra. Kanske finns det ett gammalt problem som du fortfarande behöver lösa upp eller så kan dina minnen vara ett tecken på vad som väntar dig framöver. Det kan också betyda att du kan återförenas med vänner eller romantiska partners från ditt förflutna på något sätt. Jag ser som en längtan inom dig. Nya bekantskaper kan också kännas som gamla goda vänner på grund av karmiska band. Jag ser också barns påverkan i din situation som kan vara viktig. Det kan också vara en skuld eller en barnslig oskuldsfullhet som indikeras av detta. På något sätt så kan jag nästan känna att du längtar tillbaka till någonting som det var förut.
Jag får också känslan när jag tittar det förflutna att du har förnyat många planer och att du ser på saker från ett nytt perspektiv. Även om det kanske har känts som det inte har hänt någonting så är det tillfälligt. Försök att använda din extra tid du har till att tänka över dina strategier framåt. Jag får också till mig som att du har haft en del oväntade livsförändringar i ditt förflutna. Här har du haft en kraft som ligger i att vara dig själv och du har haft lösningar på dina problem. Jag ser att du har varit väldigt osjälvisk i dina förändringar och jag ser att du har haft tålamod i det mesta.
Vad som än händer i nutiden så ser jag att du ska försöka skydda det som du har skapat eller har förtjänat. Du har lagt ner mycket arbete och energi i en situation. Ha mod och tro på din förmåga och rätt att försvara frukten av ditt arbete. Stark dina beslut och ge inte upp, får jag till mig. Om du inte kan relatera till detta så är det någonting som kommer i framtiden. Du har som vanligt visdomen och uthålligheten för att få den här situationen till ett bra avslut. Det är dock viktigt att du lyssnar och har ett öppet sinne för hjälp och synpunkter från andra.
När jag kikar på din framtid så ser jag att du har en spännande och ny möjlighet som kommer att komma i din väg. Jag får verkligen till mig att du ska omfamna den här nya utmaningen för den är bra för dig. Det kan kännas som en utmaning men du är redo för den. Blända människor med din originalitet och uppfinningsrikedom när möjligheten kommer. Kanske är den redan i dina tankar.
Jag får också till mig att positivt tänkande är nödvändigt just nu. Jag vet inte om du har någon slags skuldmedvetenhet men försök att förstå att ånger är en bortkastad känsla. Vänd istället din uppmärksamhet till de möjligheterna i framtiden som kommer och lämna ditt förflutna bakom dig. Om du har något jobbigt inom dig så försök att bearbeta det så att du kan gå vidare.
Om jag kikar på människorna runtomkring dig så kan jag se att du har någon som är ganska nära dig som involverar i dina karriärsmöjligheter. Jag ser personer runt omkring dig som är ansvarsfulla och som kan presentera sig ordentligt. Jag kan också se att bättra relationer är på gång för dig. Jag ser också att en bättre ekonomi är i antågande. Karriärsmöjligheter ser jag, och det är en bra balans i detta för dig eller för er.
Det känns som att du har ett beslut som du går och funderar över. Dom visar på att du har delade känslor eller tankar om vilken väg du ska ta, så pass mycket att du kanske undviker att ta ett beslut. Du vet innerst inne vad du ska göra men du är kanske rädd för att agera och då hamnar du i ett dödläge. Ha tillit här till din egen vishet och gå framåt. Det kan också vara ett dödläge mellan parter. I så fall så är en kompromiss nödvändig. I så fall behöver du hitta en opartisk medlare för att komma till ett beslut. Du vet säkert själv vilket av det som dom pratar om här.
Det är som att någon låtsas att det inte finns något problem eller kanske blundar för det, lite så får jag in.
Som ett avrundande slut får jag in att du behöver kolla över dina resurser. På något sätt så ser jag att ditt hårda arbete betalar för sig, men jag får ett varnande tecken om att du behöver vara vaken för nya möjligheter. De pratar om att förändring är oundviklig och att du har stora källor av överflöd om du vågar förändra. Var som sagt öppen för nya och spännande möjligheter här och försök att inte låta eventuella rädslobaserade tankar
begränsa dig. Jag ser bra affärsbeslut eller investeringar i framtiden. Stora inköp får jag in. Spännande.
Det här var din vägledning och jag hoppas att du kan relatera till den. Om du inte kan relatera till vissa saker så är det för att dom kan komma i framtiden.
Stort lycka till / Karin"

Oktober 2020

Jag håller på att skilja mig från ett mycket turbulent förhållande som varat i dryga 10 år (med några första år med mycket fram och tillbaka), och har träffat en del "riktiga" psykologer för att hantera skilsmässan men även tagit hjälp av Susanne på Regnbågen i Haga som bland annat sagt att jag och min man har flera minst sagt otrevliga liv bakom oss, och i detta livet var jag tvungen att lära mig att älska honom för att släppa honom fri och bryta våra karmiska band. Som jag antar att alla föräldrar känner sig, så tvekar man både en och hundra gånger innan man vågar bryta upp en kärnfamilj, så jag har kanske varit lite väl sökande i detta...  har även ringt Mariana Larsson-Sjöberg som jag vet verkligen inte förskönar någon sanning eller säger det hon tror man vill höra, men även hon höll fast vid att jag gör ett bra beslut som lämnar mitt förhållande. Har även som jag tidigare nämt träffat Mirakelmannen i Kisa, Lasse Fasth vid två tillfällen som stöttar mig fullt ut. Han är mycket inne på urkraften och som kvinna hämta hem den från livmodern och sätta sitt egna självförtroendeankare. 

Men... det finns ju också en hel del "Facebook medium" som marknadsför sig i olika grupper. Jag beställde av Diamant Eriksson en tidigare liv läsning- men jag vet inte.. fick ingen direkt känsla från henne, 250 kr för att dikta ihop följande saga;

Från 28 augusti 2020, Diamant Eriksson

"Tidigare liv tydning Du föddes på 1700 talet I Vadstena. Du föddes som kvinna , liten och späd och vacker. Med starka friska lungor. Du var välkommen till världen, du fick 3 syskon i familjen. Din mor skulle föda dig i en stol som var anpassad för födelse, hon kunde förlösa dig fort och snabbt. Utan problem. Din uppväxt var bra, du lärde dig om blommor och klippor och om livet där. Hur och vad man skulle göra i fall bågot hände. När du växte upp träffade du en stark och frisk man som påminner om din nuvarande, mycket stark kärlek. Ni var nästan tvilling själar. Ni blev förälskade och det gick fort, ni fick 7 barn. Era arbeten var att skapa statyer och arbeta med fingrar och händer och mediciner och kryddor. Men också växter och djur. Alla var friska men i familjen hade en problem med hjärtat. Tungt för familjen. Ser inte vem. Trauman dåtid handlar om en skada från en stol, stege eller stor fjäder. Du blev skadad av detta. Du blev pressad mitt emellan. Trauman som hänger ihop med nutid. En rak och lång hand som pekar finger elelr höjer handen att säga något. Buskiga ögonbryn och fylliga läppar får jag till mig. Vet inte om det är ett samband. En sträng och punktlig man. Dina rädslor var trappor, en hand mot bröstet (svårt att prata, satt i halsen eller något ) tappar andan, ser cirklar nästan 3D bilder av olika saker. Nästan så jag får ont i ögonen av det. Övrigt ser blå, rosa, röd och svart färg överallt i bilderna. Känner mig varm på ryggen många tankar på samma gång, önskningar. Känner ömhet över och runt ena axeln kindbenen och ena örat, det värker i hjärtat av smärta och sorg. Jag läser av dig som en snäll och vänlig coh omtänksam person. Du sätter andra före dig. Kärleken till din man då var så stark och ni var enade om att om ni skulle leva igen skulle ni leta upp den andra tills den hittades. Fick även till mig båtar nästan små båtar. Yrsel, och lite rädsla för alla planer. Höga tre torn kallas följeslagare som är dig nära och som stöttar dig. Får till mig en varm känsla när jag tänker på dessa tre. Vet inte vad det menas med. Känner trötthet och du levde till du blev 71 av trötthet och ditt hjärta som blev ledsen av all sorg. Du var så älskad och så behövd då. Får även till mig barnen var så självständiga och fina. Du kämpade verkligen för familjen.